Blog 7

Weer een week verder en vragenlijsten

05-09-2016 09:35

Afgelopen nacht (5 september 2016) niet heel lekker geslapen. Ik had steeds buikpijn. Qua longen blijft het een beetje hetzelfde. Het ene moment piep ik veel en het andere moment is het juist heel vernauwd. Het vernevelen blijft ook op de 4-5x per dag hangen. Het ligt er ook aan of ik inspanning lever/ geleverd heb of niet. Bij en na inspanning ben ik een stuk benauwder. 's Nachts kan ik wel redelijk doorslapen wat benauwdheid betreft en met name overdag vernevel ik. Ik blijf ook steeds verhoging/ koorts houden. Ik hoop dat ik snel naar de Heideheuvel toe kan. Ik wil aan mijn herstel gaan werken. Ik wil straks gewoon weer lucht hebben en mijn normale dingen kunnen oppakken. 

Vandaag eventjes naar Zoetermeer geweest met mijn vader. Ik wilde zaterdag wat sportkleding kopen voor in de Heideheuvel, maar toen was ik er niet in geslaagd. Nu vond ik gelukkig wel wat sportshirtjes en broeken. Ook heb ik nog 2 pyjama's gekocht met lange mouwen en een lange broek. Voor nu is het nog wel te warm, maar goed ik kan ze maar vast hebben liggen, haha. Het is immers al september. Daarna nog een keer wat gedronken en toen weer terug naar huis gegaan, aangezien ik mijn verneveling weer hard nodig had. Op de terugweg zagen we ook het benzinestation dat afgebrand is ter hoogte van Gouda (langs de A12). Er is maar weinig van over... 

Dinsdag hield ik een rustdaagje. Mijn ouders gingen samen winkelen en ik bleef thuis. Ik voelde me vandaag sowieso niet super qua benauwdheid. In de middag dacht ik wat te gaan tekenen, maar mijn oma kwam gezellig op bezoek, dus uiteindelijk heb ik niet getekend. Ik had nog naar de Heideheuvel gebeld of het klopte dat ik nog geen vragenlijsten ontvangen had. Ze zeiden dat de aanmeldingen iedere week op dinsdag besproken worden en dat daarna de vragenlijsten ook verstuurd worden. Waarschijnlijk moeten ze morgen of overmorgen binnenkomen met de post. Vorige week was het al woensdag, dus toen ben ik niet meer besproken. Vandaar dat het langer duurde... In de avond heel eenvoudig eten gemaakt voor mezelf en van 19.00-19.40 uur in het zwembad gelegen. We moesten veel benen zwemmen, dus dat ging wel redelijk met veel rust. 50m is nog steeds het maximum om achter elkaar te zwemmen, maar het was wel weer even lekker. 

Op woensdag zijn de vragenlijsten voor mijn revalidatietraject binnengekomen met de post. Deze direct ingevuld en weer op de bus gedaan. Hoe eerder het bij hun binnen is, hoe beter. Nu afwachten op de uitnodiging voor een intakemiddag en observatieperiode van 3 dagen in de Heideheuvel. Ben benieuwd wanneer dit plaats gaat vinden. Ik ben blij dat er nu iets gebeurt en dat ik er waarschijnlijk op korte termijn heen kan. In de avond ging ik met mijn moeder naar de film "Bad moms." Het was echt een leuke en grappige film. Veel gelachen. 

Op vrijdag 9 september had ik weer een afspraak bij de psycholoog waarbij ik ook een "behandelplan" voorgesteld kreeg. Na de afspraak moest ik even tanken en daarna reed ik gelijk even langs mijn opa en oma. Lekker een stuk pizza gegeten, gekletst en nog even naar het winkelcentrum geweest, waar we een ijsje aten. Ik had er een met verse aardbeien en softijs. Jammie! Daarna weer lekker naar huis gegaan. In de avond nog even een half uurtje gepoedeld in het zwembad. Het ging niet echt lekker en ik heb het dus rustig aangedaan en ik ben er ook eerder eruit gegaan. Na de training veel last van hartkloppingen/ pijn op mijn borst en in de kleedkamer viel ik om bij het omkleden.

Op zaterdag 10 september ben ik met mijn moeder naar Woerden geweest. Er was iets met eten en muziek op het plein, dus namen we even een kijkje. Het viel wat dat betreft een beetje tegen, dus namen we lekker een drankje op een terras. Ook heerlijke kibbeling gegeten van de viskraam. Echt genoten van het lekkere weer. 

Op zondag samen met mijn vader een rondje gereden met de auto, waarbij ik de bijrijder was. We reden een groot rondje door de mooie weilanden/ natuur. Zo kwamen we onder andere in Breukelen/ Maarssen/ Maarssenveen/ Westbroek/ Achttienhoven/ Maartensdijk/ Lage Vuursche en Hilversum. Allemaal plekken waar ik nog nooit geweest ben. Onderweg bij de Mauritshoeve wat gegeten en gedronken. Ook bij Kortjak een soepje gegeten en weer wat gedronken. 

Fotogalerij: Blog 7

Reageren op de blog

Blog7

Foeke | 08-12-2016

Mooie foto s

Nieuw bericht